Η Εταιρεία

      Η εταιρεία APOLLON paints δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης χρωμάτων, μονωτικών, βερνικιών και ειδών χρωματοπωλείου.

 

      Το πελατολόγιό μας συνιστούν πανελλαδικώς καταστήματα χρωμάτων, κατασκευαστές, βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες  και μηχανικοί, φανοποιεία και βαφές οχημάτων, επιπλοποιίες, επαγγελματίες εφαρμοστές αλλά και ιδιώτες.

 

      Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική  αγορά  το Νο.1 σε πωλήσεις στην Αμερική στεγανωτικό DRYLOK® της “U.G.L.” και των  κορυφαίων Αμερικάνικων βερνικιών ZAR®, ενώ είναι επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της  “PPG Pittsburgh paints”,  της μεγαλύτερης εταιρείας  χρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

      Συνεργαζόμαστε και διανέμουμε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές προϊόντα των μεγαλύτερων  Ελληνικών εταιρειών χρωμάτων και βερνικιών ΒΙΒΕΧΡΩΜ, VITEX, ΧΡΩΤΕΧ, ΒΕΧΡΩ, KRAFT, VERNILAC, DUROSTICK, λειαντικά SMIRDEX, διακοσμητικά της Ισπανικής JAFEP, εργαλεία βαφής, σφραγιστικά, σιλικόνες, σοβάδες, DOW και οτιδήποτε  πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο κατάστημα.

 

      Η δυναμική και συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας μας στηρίζεται κυρίως στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές, βασιζόμενη στην άριστη γνώση της αγοράς,  υψηλή ποιότητα των προϊόντων,  συνέπεια χρόνων παράδοσης, στην φιλική συμπεριφορά και παροχή αξιόπιστων λύσεων προς τον πελάτη.

 

      Στόχος μας είναι  μας είναι η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων υλικών στο χώρο της διακόσμησης και του χρώματος και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε με τη θεμελίωση μακροχρόνιων  συνεργασιών και σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ωφέλειας με τους πελάτες μας.